Over OPUS

OPUS is een Britse fabrikant van vrijetijdsvoertuigen die de meermaals bekroonde OPUS opblaasbare camper ontwerpt en produceert. Vanuit hun landelijke en pittoreske hoofdkantoor in Suffolk streeft het toegewijde team ernaar het allerbeste te creëren op het gebied van geavanceerd camperontwerp en technologie. Met de eindgebruiker als hun belangrijkste focus, zorgt OPUS ervoor dat hun productassortiment boeit en verrast terwijl ze een uitzonderlijk niveau van productkwaliteit, klanttevredenheid en nazorg handhaven.

 

Ontmoet het team…

 

Senior Management Team

Jonathan Harrison
Oprichter en algemeen directeur

Jonathan richtte Purple Line, het moederbedrijf van OPUS, op in januari 2002. Hij houdt toezicht op alle aspecten van het bedrijf en heeft een bijzondere belangstelling voor innovatie en het op de markt brengen van fantastische nieuwe producten.

Michael Lawes
General & Finance Manager

Mike werkt sinds december 2013 bij OPUS nadat hij zijn vorige functie als Director of International Finance bij een grote multinational had neergelegd. Hij is gediplomeerd accountant en beheert de financiën van het bedrijf, evenals HR en het algemene dagelijkse kantoormanagement.

Brett Skingle
Merk leider

Brett kwam in juni 2014 bij het team en heeft een M.A. in Communication Design en een B.A. in Graphic Design. Met zijn vaardigheden in design en merkbeheer staat Brett vooraan om ervoor te zorgen dat onze OPUS Camper op de meest creatieve manier de juiste markt bereikt.

Sales Team

Harry Gillham
Verkoop- en relatiemanager UK

Harry is een kampeerliefhebber en houdt ervan het Britse platteland te verkennen. Met zijn jarenlange winkel- en accountmanagementervaring in verschillende sectoren zal Harry het merk OPUS in het Verenigd Koninkrijk ondersteunen.

Tom Cridland
Verkoop- en relatiemanager Europa en ROW

Een liefhebber van het buitenleven en het verkennen van nieuwe plaatsen dichtbij en ver weg. Tom brengt een schat aan kennis in verkoop en accountmanagement mee naar OPUS en is gepassioneerd over de groei van het merk op de Europese en ROW-markten.

Productontwerpteam

James Payne
Ontwerpingenieur

James heeft een schat aan ervaring in de medische ontwerpindustrie en zal een welkome aanvulling zijn op het team dat nieuwe productontwikkeling wil stimuleren.

Liam Jarrold
Afgestudeerd ontwerpingenieur

Liam komt bij het ontwerpteam, net afgestudeerd aan de universiteit. Liam zal deel uitmaken van het team dat ons unieke productassortiment uitbreidt.

Marketing- en ontwerpteam

Carl Mitchell
Hoofd Marketing & Ontwerp

Carl is in 2018 bij het bedrijf gekomen. Hij heeft HND’s in zowel Grafisch Ontwerp en Marketing, evenals jarenlange ervaring met het werken in zowel klant- als bureauzijde rollen. Carl streeft ernaar ervoor te zorgen dat OPUS er optimaal uitziet en presteert via alle kanalen.

Samuel Haskell
Marketing & Design Specialist

Sam heeft een schat aan ervaring met het produceren van promotionele video en fotografie, en met het ontwerpen van drukwerk en websites. Hij is meestal te vinden terwijl hij met een camera rondloopt of lenzen poetst, en zo niet dan drinkt hij waarschijnlijk zijn 9e koffie van de ochtend!

Aftersales & Technisch Team

Adam Polley
Technisch, Klantenservice & Productie Supervisor

Adam kwam in 2016 bij het OPUS team na vele jaren in de productie gewerkt te hebben, als zodanig heeft Adam uitstekende ervaring in garantie en kwaliteitsmanagement die hij toepast in zijn rol bij OPUS.

Chris Steele
Hoofd inkoop en klantenservice

Chris is in 2019 bij het team gekomen. Chris leeft en ademt voor de klant met meer dan 20 jaar ervaring in klantenservice in veel verschillende sectoren.

Productieteam

Andy Bodin
Chef werkplaats

Andy kwam in juli 2018 bij het bedrijf en brengt een schat aan productonderhoud, inkoop en logistiek mee in zijn rol bij OPUS.

Tom Gibson
Chef werkplaats

Met een achtergrond in magazijn en handel helpt Tom bij het assemblageproces van OPUS en is hij sinds mei 2018 bij het bedrijf.

Dylan Bailey
Werkplaats technicus

De zelfbenoemde ‘Chassis Koning van Europa’, ons jongste teamlid, brengt een jeugdige en gepassioneerde energie in de werkplaats.

Andy Ridgway
Werkplaats technicus

Andy kwam in 2022 bij het OPUS workshop team en is al snel van onschatbare waarde geworden voor de kwaliteitscontrole en de afwerkingsprocessen.

Simon Miller
Productieondersteuning

Simon kwam in mei 2018 bij het bedrijf en gebruikte zijn ervaring in productie en elektronica om te helpen bij de bouw van OPUS.