Een lekkere maaltijd bereiden met OPUS.

We hebben geen excuus nodig om pannenkoeken te eten, dus hebben we een Air OPUS opgezet om het team te trakteren.

Opslag voor alles wat je nodig hebt en meer.

De Air OPUS heeft bergen opslagruimte voor al uw keukengerei en ingrediënten. We waren in staat om al onze pannen, zeven en weegschalen samen met al onze ingrediënten op te slaan met voldoende ruimte over. Er was zelfs een ingebouwde koelkast om onze melk en bessen vers te houden.

Werkbladruimte in overvloed.

Het massief bamboe werkblad in de OPUS bood ons een stevige ruimte om onze pannenkoekenmix te bereiden. Zelfs met twee van ons in de keuken was er ruimte voor ons beiden om het fruit voor onze toppings te bereiden en het beslag door elkaar te mengen.

Koken op gas.

Nu voor het harde werk … om de perfecte pannenkoek te koken. Gelukkig hadden we 2 gasbranders om ons op weg te helpen. We zetten het vuur vol en slaagden erin genoeg pannenkoeken op te zwepen om een klein leger (met een paar slachtoffers) te voeden.

Leun achterover, ontspan en geniet.

De lichte en ruime loungeruimte van kunstleer gaf ons veel ruimte om achterover te leunen en comfortabel van onze pannenkoeken te genieten. Op de tafel van massief bamboe stonden al onze pannenkoeken comfortabel en was er ruimte voor al het beleg en zelfs enkele seizoensnarcissen.

And now … the washing up.

Although our plates were sparkling clean, washing them up was probably best practice. The worktop saver opens up to reveal a high quality stainless steel sink with fresh running water. The only thing required were some bubbles and some elbow grease.

En tenslotte.

We hadden een pannenkoekenwedstrijd – Veel plezier!

Onze bekroonde Air OPUS vouwcamper is de perfecte plek om achterover te leunen en te ontspannen na een dag vol avontuur.

Download onze brochure …
    Alstublieft stuurt u mij speciale aanbiedingen, events en nieuwtjes per mail.
    [honeypot website]