Purple Line Ltd heeft de koninklijke standaard gezet voor een nieuw tijdperk binnen de recreatieve vrijetijdsindustrie door geëerd te worden met de allereerste King’s Award for Enterprise. Purple Line Ltd is een van de slechts 148 organisaties die in 2023 een prestigieuze King’s Award for Enterprise zullen ontvangen.

Het bedrijf uit Suffolk, dat vandaag (vrijdag 21 april) werd aangekondigd, is bekroond voor zijn uitmuntendheid in internationale handel. Het productassortiment van Purple Line Ltd omvat Quattro caravan motor movers, FullStop beveiligingsproducten en de OPUS zelfopblazende camper.

Purple Line Ltd werd in 2002 opgericht door algemeen directeur Jonathan Harrison. Met als doel het transformeren van de vrijetijdsvoertuig accessoire markt met een design en consument geleide filosofie. Sinds de oprichting hebben ze een groot aantal internationaal erkende prijzen ontvangen voor productontwerp, innovatie en consumententevredenheid. Daarnaast hebben talrijke nationale tv-optredens bijgedragen aan het voortdurende succes van hun ‘OPUS’ opblaasbare kampeerwagen. Purple Line Ltd heeft meer dan 20 toegewijde en gepassioneerde medewerkers in dienst

en omvat alle aspecten van het runnen van het bedrijf in eigen beheer, van verkoop tot inkoop en marketing tot productie. Purple Line Ltd werkt vanuit 3 locaties, waaronder een hoofdkantoor, distributiecentrum en productiefaciliteit in hun hoofdkantoor in Suffolk, Wherstead.

Jonathan Harrison zei: “Deze prijs is een bewijs van het harde werk en de toewijding van ons hele team, we hebben allemaal onvermoeibaar gewerkt om ons bedrijf op te bouwen en te laten groeien en we zijn zeer vereerd dat we de vlag mogen hijsen in het eerste jaar voor The King’s Award for Enterprise. We zijn dankbaar voor de trouwe steun van onze klanten, partners en het bedrijfsleven in het Verenigd Koninkrijk, die ons hebben geholpen onze zakelijke doelen te bereiken en te overtreffen. Als bedrijf hebben we altijd geloofd in het belang van internationale handel en hebben we er een hoeksteen van onze bedrijfsstrategie van gemaakt. Dit alles stelt Purple Line Ltd en haar submerken in staat om voortdurend

Dit alles stelt Purple Line Ltd en haar submerken in staat om voortdurend onze zakelijke kanalen uit te breiden, nieuwe relaties te ontwikkelen en bestaande relaties te koesteren en vormt de basis voor onze uitstekende voortdurende groei in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de rest van de wereld.

De King’s Awards for Enterprise stond voorheen bekend als The Queen’s Awards for Enterprise en de nieuwe naam weerspiegelt de wens van Zijne Majesteit de Koning om de nalatenschap van HM Queen Elizabeth II voort te zetten door uitmuntende Britse bedrijven te erkennen. Het Award-programma, dat nu 57 jaar loopt, is de meest prestigieuze bedrijfsprijs van het land. Succesvolle bedrijven mogen de komende vijf jaar het embleem van de prestigieuze King’s Awards gebruiken.