Entree Trap Met 3 Treden – 269€

 Entree Trap Met 3 Treden – 269€ Stap in stijl in je Off-Road met deze fantastische opvouwbare steps. Deze aluminium treden zijn lichtgewicht met een gewicht van 6,6 kg en zijn 67,5 cm hoog, 48,5 cm breed en 80 cm diep. De drievoudige opstap kan plat worden opgevouwen voor eenvoudig opbergen in uw OPUS.


Geïntegreerde externe 3-pits kookplaat en lade – 1.549€

 Geïntegreerde externe 3-pits kookplaat en lade – 1.549€ Kook in het wild met deze 3 pits kookplaat. De roestvrijstalen kookplaat vervangt het externe toegangspunt aan de achterkant en schuift moeiteloos uit de OPUS, zodat u kunt koken voor al uw gelukkige kampeerders. De geïntegreerde lade is de perfecte plek om je barbecuegereedschap in op…

Read more… »


Reservewiel voor elk terrein – 655€

 Reservewiel voor elk terrein – 655€ De offroad-OPUS wordt standaard geleverd met hoogwaardige terreinwielen en als u een offroad-liefhebber bent, is een reservewiel een must. Het reservewiel past op de wielhouder aan de achterkant van de Off-Road OPUS.


Offroad-opberghoes voor alle weersomstandigheden – 239€

 Offroad-opberghoes voor alle weersomstandigheden – 239€ Bescherm uw OPUS tijdens opslag met deze hoes.


Water- en afvalwatertanks – 105€ per stuk

 Water- en afvalwatertanks – 105€ per stuk Een praktische en draagbare/rollende water- en afvalwatertank wordt compleet geleverd met; ingebouwde wieltjes voor moeiteloos trekken en een aftapkraan voor eenvoudig legen. Elke tank heeft een inhoud van 23 liter.


Handpomp – 29€

 Handpomp – 29€ Voor degenen die autarkisch reizen. De OPUS is uitgerust met een standaard batterij die ruimschoots voldoende is om de OPUS meerdere malen op te blazen, maar als u ooit een kortsluiting heeft, kunt u gerustgesteld zijn als u weet dat u een back-up plan heeft.


Handgrepen – 79€ per paar

 Handgrepen – 79€ per paar Omdat de OPUS licht van gewicht is, is hij gemakkelijk te verplaatsen en te positioneren – maar er kunnen handvatten worden toegevoegd om de OPUS naar behoefte te manoeuvreren. Deze zijn verkrijgbaar per paar en kunnen zowel aan de voor- als aan de achterkant van de OPUS worden bevestigd…

Read more… »


Stabiliteit voeten – 25€

 Stabiliteit voeten – 25€ Als je van plan bent om te overnachten op een zachte ondergrond, zal je snel merken dat de hoekpoten van de OPUS in de grond zinken. Deze kunststof hoekvoeten verdelen het gewicht over een groter gebied, waardoor de hoekpoten veel minder snel in de grond zinken.


Quattro Diamond manoeuvreerhulp met automatische inschakeling – 1.549€ gemonteerd

 Quattro Platinum manoeuvreerhulp met automatische inschakeling – 1.549€ gemonteerd Manoeuvreer uw OPUS gemakkelijk met een motormover met afstandsbediening. De Quattro Diamond is een betrouwbare en intelligente motormover. Hij kan 360 ° draaien en kan een OPUS een helling van 1 op 4 oprijden, ideaal voor elke moeilijke oprit en maakt aankoppelen en algemene positionering…

Read more… »


Quattro Rhodium elektrische manoeuvreerhulp – 1.069€

 Quattro Rhodium elektrische manoeuvreerhulp – 1.069€ Manoeuvreer jouw OPUS eenvoudig met behulp van een afstandsbediening van de manoeuvreerhulp. De Quattro Rhodium is een topmotoraandrijving en de lichtste motoraandrijving op de markt, ideaal voor gebruik met de OPUS. Hij is 360º draaibaar en kan een OPUS rond een 1-in-4 kantenhoek verplaatsen. De prijs is inclusief…

Read more… »


Knott Nato Off-Road Koppeling – 419€

Knott Nato Off-Road Koppeling – 419€ De Nato-koppeling met oogkoppeling biedt ongeëvenaarde flexibiliteit, waardoor u nog verder op avontuur kunt gaan met uw offroad-OPUS. Eenvoudig in gebruik, voor een gemakkelijke trekervaring. De Nato Hitch-koppeling is een nuttige aanvulling op elke OPUS.


Knott anti-slinger koppeling – 531€

 Knott anti-slinger koppeling – 531€ De antislingerkoppeling dempt de slingerbewegingen die tijdens het slepen en bij het koppelen kunnen optreden. Gemakkelijk te bedienen, voor een eenvoudige sleepervaring. De AL-KO Winterhoff WS3000 stabilisatiekoppeling is een nuttige aanvulling op elke OPUS. In combinatie met de schokdempers kun je de OPUS 100 km/u laten rijden.


Logo sticker, dit wordt op maat gemaakt – 169€

Logo sticker, dit wordt op maat gemaakt – 169€ Voeg een beetje meer persoonlijkheid toe aan jouw OPUS door het kiezen van aangepaste stickerkleuren. Deze kunnen aan de kleur van jouw voertuig of jouw lievelingskleur aangepast worden!